Yeni Yıla Sayılı Günler Kala Crate and Barrel’dan Büyük Sezon İndirimi

27 Aralık 2016

Yeni Yıla Sayılı Günler Kala Crate and Barrel’dan Büyük Sezon İndirimi

Yaşamın her alanına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, 2017’yi karşılamaya hazırlanılan günlerde, hem kendilerini hem de sevdiklerini farklı hediyelerle mutlu etmek isteyenler için %20 ile %60 arasında avantajlar sunduğu sezon indirimiyle sizleri bekliyor.

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, sezonun trendlerini evlerinize taşımanız ve sevdiklerinizi fark yaratacak hediyelerle mutlu edebilmeniz için, kış sezonu ürünlerinde %20’den %60’a varan indirimler sunuyor.

24 Aralık itibariyle başlayan sezon indirimi kapsamında; dekoratif yılbaşı ağaçlarından eğlenceli süslere, sofralara renk katacak aksesuarlardan mutfak gereçlerine, şamdanlardan dekoratif yastıklara ve hediyelik eşyalara kadar yüzlerce ürünün yanı sıra, Crate and Barrel’ın tasarımları ile fark yaratan yatak odası, salon ve banyo mobilyaları da dekorasyon tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Crate and Barrel’ın Sonbahar – Kış Koleksiyonu, yeni yıla sayılı günler kala, %20 ile %60 arasında değişen büyük sezon indirimleriyle Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Akmerkez ve Ankara Next Level mağazalarına ve crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ