TWIST İLE FIAT 500C TARZI

11 Ekim 2016

3 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında Twist mağazalarından veya twist.com.tr adresinden online yapılacak her 200 TL ve üzeri alışverişe bir çekiliş hakkı kazanın, Fiat 500C tarzını yakalayın!

Stil sahibi Twisterlar Fiat 500C ile sezona hızlı bir giriş yapmaya hazır

Sezon trendlerini, sokağın yüksek enerjisiyle yorumladığı cool tasarımlarıyla gençlerin ve kendini genç hissedenlerin markası Twist, İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın küçük sınıfta ikon haline gelen Fiat 500’ün yeni nesil cabrio karoserli modeli Fiat 500C ile keyifli bir yol arkadaşlığına imza atıyor!

Yükselen sezon trendlerini, sokağın yüksek enerjisiyle yorumlayan Twist, karakteristik hatları, retro vurguları, her mevsim kullanım kolaylığı sağlayan açılabilir şık tavanı ve kişiselleştirilebilen aksesuarlarıyla yeni neslin ikonik otomobili Fiat 500C’yi Twisterlarla buluşturuyor.

Twisterlar, 3 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında Twist mağazalarından veya online’dan yapılacak her 200 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı kazanıyor.

30 Kasım tarihine kadar Türkiye çapında 6 farklı noktada sergilenecek stil sahibi convertible Fiat 500C’yi daha yakından görmek için İstinye Park, Mall of İstanbul, İzmir Point Bornova, Mersin Marina AVM, Gaziantep Sankopark ve Kahramanmaraş Piazza AVM Twist mağazalarına keşfe davetlisiniz!

 

3 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında size en yakın Twist mağazasından veya www twist.com.tr adresinden online yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerde çekilişe katılma hakkı kazanın, Fiat 500C tarzını yakalayın!

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ