SOĞUK HAVALARDA DA ŞIK OLMANIN YOLU, BOYNER’DE

11 Kasım 2016

Boyner’de her ruh haline uygun içinizi ısıtacak mont, palto ve kaban koleksiyonları ve her stile uygun bot ve çizmeleri rahatlıkla kombinleyerek bu kışa şık giriyor

Soğuk Havalara Sıcacık Çözümler

Modern, şık ve zamansız tasarımlarıyla kendi stilini yaratmak isteyenlere sonsuz seçenek sunan Fabrika, bu kışta da kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Fabrika, her sezon olduğu gibi özgün ve dinamik detaylara sahip palto ve montları, özel kesim ceketleri, kışlık takımları, yepyeni formlarda kazak ve yelekleri ile artık sadece Boyner’de yer alıyor.

Cesur kadınların markası; Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, Kim Kardashian gibi pek çok starın tercihi Missguided ile Boyner kadınları soğuk havalarda kat kat giyinseler de feminen görünecekler. Ünlü İngiliz markası Missguided, uygun fiyatlı koleksiyonu ile sadece Boyner’de sunulan markalardan biri.

Kat Kat Giyinme Zamanı

Boyner Fresh, Black Pepper ve Mavi koleksiyonlarında yer alan bomber montlar, pelerinler ve oversize ceketlerle tamamlayabileceğiniz desenli bir kazak ile kışın enerjisini bütün güne yayabilirsiniz. Bir araya geldiklerinde başka stil hikâyeleri yazan Dune London, Limon Company, Lumberjack, Rubber Duck, Harley Davidson koleksiyonunda yer alan botlar ile de özgün ve rahat stiller yaratabilirsiniz.

Cool Bir Kış

Alışverişe uzun zaman ayırmak yerine anahtar parçalarla “Tarzım kişiliğimdir” diyen erkekler, desenli kazaklar ve ceketlerle, yelek ve montlarla stillerini en soğuk havada bile Fabrika ile sergileyecek. Ceketlerden kruvaze paltolara, spor yeleklerden rahat pantolonlara kadar geniş bir yelpazeye sahip North of Navy, rahat tasarımı ve enerjik çizgileriyle spor ve şık giyimi bir arada bulundurmayı seven erkekler için özel ürünler sunuyor. Usta işi detaylar ve erkeksi kalıplarda gün yüzüne çıkan Penford ve Blend kazak, mont ve palto modelleri ile erkekler bu kış da şık ve cool olacak.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ