Oleg Cassini Abiye Konsepti İle Ankamall’da!

19 Nisan 2016

Göz alıcı gelinlik ve abiye tasarımlarının yaratıcısı Oleg Cassini, yalnızca abiye koleksiyonlarının yer alacağı ikinci mağazasını 14 Nisan’da Ankara Ankamall’da açtı.

300’ün üzerindeki abiye tasarımını bir araya getiren, her yaştan ve stilden kadına hitap eden Oleg Cassini, yepyeni konseptini Türkiye’de abiye koleksiyonlarına olan yoğun talep nedeniyle yaygınlaştırıyor.

Oleg Cassini, güçlü renkler ve hareketli detaylarla süslü büyüleyici modeller içinden, tam da kendi hayalindekini bulmak isteyen Ankaralı kadınları Ankamall’a davet ediyor.

Oleg Cassini’nin birbirinden şık yüzlerce abiye modelini bir araya getiren koleksiyonları içerisinde, nişanlık tasarımların ayrı bir yeri var. 2016 koleksiyonundaki modeller, güçlü renkler, feminen çizgiler, zarif dekolteler, ışıltılı işlemeler ve kendiliğinden desenli dantel kumaşlar ile kadınlara göz kamaştırıcı bir güzellik vadediyor. İllüzyon efektleri, drapeler, V yakalar ve elbiseye hareket katan daha nice özenli detay Oleg Cassini tasarımlarında en şık şekilde kullanılıyor.

İşlemeler ve dantellerle ışıltılı modeller

Şifon ve tül gibi hafif kumaşların, baştan ayağa pul ve payetlerle işlendiği dökümlü modeller kelimenin tam manasıyla göz alıcı bir etki yaratıyor. İncelikle işlenen detayları ile 3 boyutlu bir etki kazandırılan bu hareketli tasarımlar, nişanında görkemli bir ambiyansı tercih edenlere sesleniyor. Gösterişli modeller içerisinde, kabarık etekli tasarımlara da yer verilmiş. Brokar kumaşların tercih edildiği bu modeller, daha tok ve iddialı bir duruş yaratıyor.

Zarif görüntüsü ile dikkat çeken yalın tasarımlar

Yalın zarafetten yana olanların tercihi ise, detayların minimumda tutulduğu tasarımlar oluyor. Dar balık kesimler, dökümlü modeller veya oyuncu detaylarıyla ilgi uyandıran kısa abiyeler bu tarz için ideal. Tüylerle zenginleştirilen modeller de, tıpkı masallardaki gibi hafif ve cazibeli bir etki yaratıyor.

Romantik pastel tonlar

Nişanlık seçiminde renklerin de büyük önemi var. Şık pastel tonları bu modellere ayrı bir ruh veriyor. Sedef, somon, fildişi gibi renkler abiyelerde zarafetin anahtarı oluyor. Danteller ve işlemeleri ile bordo, su yeşili, gülkurusu gibi romantik tonlara bürünen modeller de çok asil bir görünüm vadediyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ