Modanın Ritmini Forum Fashion Week 2016 ile Yakala!

11 Ekim 2016

Modanın Ritmini

Forum Fashion Week 2016 ile Yakala!

Geleneksel Forum Fashion Week ile modanın renkli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkmak için geri sayım başladı. Forum Fashion Week 2016 kapsamında özel defilelerin yanı sıra ünlü isimlerle sohbetler ve sürprizlerle dolu bir hafta sonu Forum Alışveriş Merkezleri’nde yaşanacak.

Bu sene 7’incisi gerçekleşen Forum Fashion Week 2016’nın ilk ayağı 15 – 16 Ekim tarihlerinde Forum İstanbul ile başlayacak ve sırasıyla Forum Trabzon, Forum Bornova, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Magnesia ve Forum Mersin’de birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

23 Ekim tarihinde ise Marmara Forum’da modaya dair pek çok etkinlik moda takipçilerini bir araya getirecek. Sürpriz ünlü isimlerin katılımıyla renklenecek Forum Fashion Week 2016’da tam anlamıyla moda rüzgarları esecek.

Moda dünyasının ünlü isimleri Forum Fashion Week’te

Modaya gönül verenlerin her yıl büyük bir ilgiyle takip ettiği etkinlik bu yıl da yine ünlü isimleri bir araya getirecek. İstanbul’un yanı sıra İzmir, Aydın, Manisa, Mersin ve Trabzon’a uzanan etkinliklerde Türkiye’nin birçok bölgesi modanın son trendlerini yakından izleme fırsatı bulacak.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ