LEVI’S® TRUCKER CEKET 50 YAŞINDA

08 Ekim 2017

Levi’s, Trucker ceketin 50. yılını Snoop Dogg, Chance The Rapper ve Solange ile Los Angles’ta unutulmaz bir parti ile kutladı.

Levi’s®, efsanevi Trucker ceketlerin 50.yılını ses getirecek bir parti ile kutladı. İkonik marka, yarım asrı deviren Trucker için 50 moda ikonu ve influencer ile birlikte ortak bir çalışmaya imza attı.

Yapılan işbirliği ile modaya yön veren isimler kendi tarzlarını ceketlere yansıtırken benzersiz tasarımıyla dünyanın en ikonik kıyafetlerinden Type III Trucker ceketin hikâyesi anlatıldı. Etkinliğe katılan sanatçılar, medya mensupları ve influencer’lar, gecede kendi Trucker ceketlerini Levi’s®’ın Tailor Shop’unda yamalar, pinler, boya tabancaları ve zincir dikişler gibi materyallerle kişiselleştirdi.

Los Angeles’daki Levi’s® Haus’da gerçekleşen partide Chance The Rapper ve Solange canlı performans sergilerken dünyaca ünlü Rap yıldızı Snoop Dogg da DJ kabinindeydi. 5 Ekim’de düzenlenen partiye Taylor Kitsch, Diplo, Karlie Kloss, Romee Strijd, Justice, Adam Devine, Busy Philipps, Robbie Rogers, Rob Zangardi, Caroline Issa ve Miroslava Duma gibi pek çok isim katıldı.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ