Kayak ve Snowboard ile İlgili Binlerce Ürün Decathlon’da

07 Aralık 2016

Decathlon’da kayak ve snowboard ile ilgili binlerce ürün bir arada!

Kayak tatili için alışverişinizi yaparken aradığınız her şeyi tek mağazada bulmak istiyorsanız Decathlon’a mutlaka uğrayın! Sezon trendi renk ve desenlerde kayak montlarından, sıcacık içliklere, sporcular tarafından geliştirilmiş tasarım ve teknoloji harikası snowboard ve kayaklardan, her hava koşuluna uygun kayak gözlüklerine, aksiyon kameralarından kasklara kadar kış sporlarıyla ilgili aradığınız tüm ürünler ,uygun fiyatlara Decathlon mağazalarında 

19 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da 50 farklı spor dalında binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz! Decathlon’un kış sporları markası Wedze’nin amatörden profesyonele çocuktan yetişkine farklı yaş grupları ve seviyeler için çok uygun fiyatlara kayak/snowboard ekipmanları, kıyafetleri ve aksesuarları bulunuyor.

Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze’nin 2017 sezonu ürünlerinde şık ve renkli kayak/snowboard pantolonları, içlerindeki su geçirmez parçalar çıkartılarak günlük hayatta da giyilebilecek çok fonksiyonlu kayak montları, içlikler ve farklı stillere uygun aksesuarlar bir arada.

Farklı seviyelerde kayak ve snowboard yapanların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan binlerce ürün Decathlon mağazalarında!

Soğuktan çekinmeden kayak yapmanızı sağlayacak kayak ve snowboard montları; pistte yer tutuş sağlayan ve daha az düşmeniz için denge hatalarını tolere eden özel snowboardlar, kayak yaparken güneşli ya da bulutlu havalarda %100 UV korumalı buğu önleyici bir gözlükler, kaskınıza monte edip kayak maceranızı kaydedebileceğiniz HD aksiyon kameraları, rengarenk bere ve eldiven gibi aksesuarlar ve çok daha fazlası Decathlon’da.

Snowboard'a yeni başlayan, her türlü zeminde gelişmek amacıyla rahat ve toleranslı bir ayakkabı arayanlar için tasarlanan Fast Lock Bağcık Sistemli Esnek ve rahat ayakkabılar, bileğinizin kolay hareket etmesini sağlayarak ilk virajlardan itibaren ayağınızın doğru pozisyonda kalmasını sağlar.

Decathlon’un yenilikçi ürünlerinden biri olan, çift taraflı yapıya sahip olan Wed’ze 2WARM içlik de bu sezonun vazgeçilmezlerinden biri olacak. Sıcak veya çok sıcak, artık seçim sizin! Farklı sıcaklık seviyelerine sahip olan 2Warm içliğin farklı yüzlerini istediğiniz sıcaklığa göre giyebilirsiniz. Çok sıcak tutan kısım diğer kısma göre %30 daha fazla sıcaklık sağlar.

Kayak ve snowboard yapanların hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan Wed’ze REVERSE DEFENSE 700 SIRT ÇANTASI da bu sezonun yenilikçi ürünleri arasında. Sırt koruması çıkartılabilir, ayarlanması ve yenilikçi tasarımıyla içine ulaşılması kolay olan 3'ü 1 arada Yeni Defense sırt çantası 3 farklı kullanım sunuyor: Sırt koruması takılı sırt çantası - Tek başına sırt koruması - Sırt korumasız çanta. Kayak takımı, snowboard ve çocuk kayaklarını taşımanızı da saplayan bu çanta 23 litrelik hacme sahip.

 

 

Decathlon’un kış sporları markası Wedze hakkında:

Kar tutkunu kayak ve snowboard sporcularından oluşan Wed’ze ekibi, kayak ve snowboard sporunun, herkes için ulaşılabilir olmasını hedefliyor. Alpler’deki efsanevi Mont Blanc Dağı’nda çalışan Wed’ze’nin tasarımcıları, ürün müdürleri ve mühendisleri; en profesyonelinden, en amatörüne kadar, tüm sporcular için yüksek performans ve keyif sunacak ürünler tasarlıyor. «Kay, yüksel ve zıpla!», sloganından yola çıkarak kış sporlarını seven herkese yüksek enerji ve eğlence yaşatmayı hedefleyen Wed’ze ürünleri sadece Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr’de satılıyor. Freestyle’dan freeride tarza kadar her türlü ihtiyaca yönelik ürünleri bulunan Wed’ze; sporcuları baştan aşağı en uygun kayak ekipmanlar ile donatmayı amaçlıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ