Karaca ve UNICEF İşbirliği, Çocukların Yarınlarına Dokunuyor

08 Ekim 2017

Karaca’nın bu yıl üçüncü kez UNICEF’le hayata geçirdiği “Paylaşacağımız Bir Gelecek Var” projesi, kendi alanlarının önde gelen başarılı isimlerini bir araya getirdi.

UNICEF ve Karaca işbirliğiyle, UNICEF’in Türkiye’deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla hayata geçirilen “Paylaşacağımız Bir Gelecek Var” projesi kapsamında Ara Güler, Ayşe Kulin, Prof. Devrim Erbil, Ferhat Göçer, Prof Dr. İlber Ortaylı, Kenan Doğulu, Kerem Görsev, Müjdat Gezen, Nilüfer, Rahmi M. Koç ve Varol Yaşaroğlu’nun da aralarında bulunduğu pek çok isim, çocuklar için kahve fincanı tasarladı.

Türkiye’deki eğitim projelerinin önemine dikkat çeken bu işbirliği, ihtiyacı olan pek çok çocuk için yeni bir gelecek hazırlıyor. Sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği destekle ön plana çıkan Karaca, bu projeyle eğitime muhtaç çocukların yanında yer alıyor.

Birbirinden şık ve özel olan fincanlar ikili kutularda satışa sunulurken, satıştan elde edilen gelir UNICEF’e bağışlanacak.

Hem kendiniz için, hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu şık fincanlar ile bir çocuğun hayatını değiştirebilir, gelecek bir değerin yetişmesine katkıda bulunabilirsiniz. 79,95 TL’ye satılan fincanlara, Karaca mağazalarından ulaşarak, tüm tasarımları görebilirsiniz.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ