İstanbul Shopping Fest Başladı...

03 Temmuz 2016

İstanbul Shopping Fest bu yıl

İstanbul'a çifte bayram yaşatacak

Bu yıl 6. kez düzenlenecek İstanbul Shopping Fest, Temmuz ayı boyunca alışverişte

bayram coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. İstanbul Ticaret Odası Başkanı

ve İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, festivalin bu yıl Ramazan Bayramı’nı da kapsayacağını hatırlatarak, “İSF için İstanbul'a gelecek misafirlerimizi, küresel markalar, yerel lezzetler ve medeniyetleri buluşturan muazzam bir kültürle karşılayacağız. Ayrıca bu yıl İstanbul Shopping Fest Ramazan Bayramı’nı da kapsıyor. Hedefimiz İstanbul’a çifte bayram mutluluğunu yaşatmak” dedi.

İstanbul Shopping Fest (İSF), Temmuz’da bir kez daha şehri hareketlendirmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası iş birliği ile bu yıl altıncı kez düzenleniyor.

1-31 Temmuz arasında devam edecek festival, bir yandan alışveriş turizminde İstanbul’un konumunu yukarı taşırken bir yandan da yerli yabancı tüm katılmcılara avantajlı alışverişin keyfini yaşatacak.

Türkiye’nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi

Festivalin ilk beş yılını değerlendiren İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, kent kültürüne ait geleneklerin yerleşmesinin zaman aldığını belirterek İstanbul Shopping Fest’in bu anlamda artık olgunluk dönemine eriştiğini ifade etti:

“Beş yıl önce sıfır noktasından başlayan bu gelenek, artık hem İstanbullular hem de alışveriş turizmini takip eden yabancılar için heyecanla beklenir hale geldi.  Bu yıl altıncı kez düzenlenen festivalimiz, 2016 itibarıyla artık Türkiye’nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi.”

Alışverişte bayram coşkusu

Perakende sektöründe artık sınır ötesi alışverişin büyük değer taşıdığını belirten İbrahim Çağlar, “İstanbul Shopping Fest'in hem perakende hem de turizm sektörü bakımından ülke ekonomisine katkısı büyük. Festivalimiz, Temmuz ayı boyunca yine şehrimize bereket getirecek. İSF için İstanbul'a gelecek misafirlerimizi, küresel markalar, yerel lezzetler ve medeniyetleri buluşturan muazzam bir kültürle karşılayacağız. Ayrıca bu yıl İstanbul Shopping Fest, Ramazan Bayramı’nı da kapsıyor. Hedefimiz İstanbul’a çifte bayram mutluluğunu yaşatmak” dedi.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ