Ipekyol kadınının feminen tavrıyla bütünleşiyor.

17 Eylül 2016

2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda Ipekyol’un feminen tavrıyla birleşen minimal görünümler, seçkin detaylarla harmanlanıyor. Kaşmir, angora ve yün gibi doğal ve lüks dokularda hayat bulan tasarımlar, feminen dokunuşlarla yeniden yorumlanarak Ipekyol kadınına rafine bir şıklık vaadediyor.

2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyonunda lüks detaylarla zenginleşen minimal görünümler, 70’lerden bugüne uzanarak, Ipekyol kadınının feminen tavrıyla bütünleşiyor.

İtalyan kaşmir ve yün yumuşaklığının, renk paletinin en canlı tonlarında hayat bulduğu 2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyonunda öne çıkan kazak, triko, kruvaze mont ve kabanlar, eşsiz İtalyan kumaş kalitesiyle buluşuyor ve sezonun genel havasına uyum sağlayan kat kat görünümlerin tamamlayıcıları olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

Lüks ihtişamı yansıtan nakış ve işleme detaylı parka, püskül detaylı süet triko ve elbiseler, renkli ipek gömlekler ve desenli pijama kesimli takımlar smart casual tavrı iddialı bir çizgiye taşırken; off shoulder kesim bluz ve elbiseler, süetle eşleşen çiçek desenler, fırfır, farvela ve plise detaylarıyla birleşen tasarımlar, 70’li yıllardan bugüne keyifli bir stil yolculuğuna davet ediyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ