Gusto Sahibi Tavır ile Modern Zamanlara

29 Kasım 2016

Gusto Sahibi Tavır ile Modern Zamanlara

Cacharel, yeni yılda da fark edilecek stil sahibi erkekler için çok özel tasarımlar ve kendi içinde akıllı kombin seçenekleri sunuyor. Yaşamdan keyif almasını bilen gusto sahibi Cacharel erkeğinin kendini özel hissetmesi için tüm detaylar özenle düşünülmüş.

Markaya özel üretilen en fonksiyonel kumaşları yine markaya özel tasarlanan özgün desenler ile işleyen Cacharel, bir erkeğin baştan aşağı tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tasarımlar ve akıllı detaylarlar donatılmış tasarımlar sunuyor. Gömlek, mont, eldiven, pantolon ve ayakkabılar birbirleri ile tam uyum içerisinde.

Şık Teknoloji

Maksimum hafiflikte, diz izi yapmayan teknoloji ile donatılmış denimler, hava derecelerine duyarlı, ısı dengesi yaratan termal montlar, bağcıklı ama yandan fermuar ile kullanım kolaylığı sağlayan botlar Cacharel’in ince düşünülmüş tasarımlarına sadece birer örnek.

“On the Road”: Hayat Yolda Olmaktır

Giyimine düşkün, ince zevk sahibi Cacharel erkeği kendiliğinden gelen çabasız şıklığı ile alışılmışın dışına çıkmaya yeni yılda da devam edecek. Seyahate ve doğaya düşkün Cacharel erkeğine eşlik eden modern ve fonksiyonel zamansız tasarımlar yeni yıl serüvenleri için hazır. 

Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 17 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir giyim stili sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 20, yurt dışında 38 olmak üzere toplam 58 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ