Forever New ile Sonbahara Sıcak Geçiş

09 Ağustos 2017

Forever New ile sonbahara sıcak geçiş

Avustralyalı giyim markası Forever New’in yeni koleksiyonu Off Duty Escape ile kadınlar yazın rahatlığını birbirinden zarif parçalar ile sonbahara taşıyor. Düşük omuz elbise ve bluzlar, şifon, dantel, nakış, fırfır, çiçek deseni gibi detaylarla hem günlük giyimde hem de davetlerde göz alıcı bir şıklık sunuyor. Fırfırlı etekler, kısa tulumlar, denim gömlekler ve ışıltılı aksesuarlar ile moda tutkunları tatil dönüşü şehrin keyfini çıkarıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Off Duty Escape ile yazın sıcak günlerinden sonbaharın hafif esintilerine uzanıyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, kadınları bu kez yaz tatilinin enerjisini şehre taşımaya davet ediyor. Koleksiyondaki düşük omuz elbiseler, çiçek desenleri, çizgiler, fırfırlar ile hareketlenirken, şifon kumaşları ve dantel detaylarıyla da gündüzden geceye taşınıyor. Eteklerde ekose, anvelop ve fırfırlar, tulumlarda zarif desenler, bluzlarda düşük omuz, volan ve bağcıklar ön plana çıkıyor. Omuzları açıkta bırakan, önden bağlamalı denim gömlekler ve şifon bluzların tamamlayıcısı jean’ler olurken, göbeği açıkta bırakan crop modeller ise şortlar ile birlikte spor bir şıklık yaratıyor.

Off Duty Escape koleksiyonunda, koyu renk üzerine çiçek desenleri, soft allık paleti, mavi ve yeşil tonlar, zengin detaylarla hareketlenen parçalar arasında yumuşak bir geçiş sağlıyor. Beyaz üzerine kırmızı veya mavi çizgiler ise, yaz mevsiminin izlerini taşıyor. Forever New kadınlarının vazgeçilmezi siyah da, canlı desenlerle birlikte çarpıcı bir güzellik sunuyor.

Gold veya gümüş ışıltılı saatler ve boncuk, pul işlemeli şallar, koleksiyondaki parçalara zarif bir dokunuş katıyor. Sneaker’ın rahatlığından vazgeçmeyen kadınlar, bantlı topuklu ayakkabıları ve metal zincirli küçük omuz çantalarıyla da göz alıcı bir şıklığa bürünüyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ