FLO Sevilen Markalarıyla Baharın Coşkusunu Müjdeliyor!

29 Mart 2017

Flo’nun yeni reklam filmi yayında..

FLO’nun yeni reklam filmi canlı renkleri ve sevilen markalarıyla baharın coşkusunu müjdeliyor!

Kaliteli, güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlarla sunan FLO, 2017 ilkbahar sezonundaki moda coşkusunu yeni reklam filmine de yansıttı. Baharın gelişini canlı renkler, en sevilen markalar ve yüzlerce yeni model ile kutlayan FLO’nun yeni reklam filmine yine akıllardan silinmeyecek bir FLO şarkısı eşlik ediyor.

Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakende markası FLO, zihinlerde yer edinecek yeni bir reklam filmi ile 2017 ilkbahar sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Baharın gelişini canlı renkler, en sevilen markalar ve yüzlerce yeni model ile kutlayan FLO, birbirinden farklı seçenekleriyle yeni sezondaki moda coşkusunu reklam filmine de yansıttı.

Canlı renklerin, dinamik bir anlatım ve etkileyici bir görsel dünya ile buluşturulduğu reklam filmine yine akıllardan silinmeyecek bir FLO şarkısı eşlik ediyor. Çok sevilen “Herkesin Ayakkabıcısı O” jingleının yeni yorumunda; “bak seni bekliyor FLO, renk renk çeşit çeşit” sözleriyle yeni sezonun mesajı veriliyor.

“Marka iletişim stratejimizi daha çok kadın müşterilerimize odakladık”

FLO Mağazacılık Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Kemal Ömerci, yeni reklam filmi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Pazar araştırmaları gösteriyor ki, ayakkabı beğenme ve satın alma kararlarını çoğunlukla kadınlar veriyor.

Yani kadın tüketiciler sadece kendileri için alışveriş yapmıyorlar, aynı zamanda eşleri ve çocukları için de ayakkabı satın alımını doğrudan belirliyorlar. O nedenle kadınların beğenisine daha çok önem vermemiz gerekliliğinden yola

çıkarak, 2017 yılından itibaren FLO marka iletişim stratejimizi daha çok kadın müşterilerimize odakladık. TV reklam filmlerimizin müziği, tarzı, tonu bu stratejinin yansıması ile planlandı, senaryolar hazırlandı, çok beğenilecek bir reklam filmi ortaya çıkardık” diye konuştu.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ