Emaar Square Mall, 28 Nisan’da Kapılarını Açıyor..

27 Nisan 2017

EMAAR SQUARE MALL’DA 30 GÜN, SAYISIZ EĞLENCE

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Festival tadında geçecek 30 güne sayısız etkinlik sığdıran Emaar Square Mall, moda ve gastronominin yanı sıra eğlence dünyasının da nabzını tutmaya hazırlanıyor.

İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan ve dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapacak olan Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin “en”lerini bir kerede ve bir karede bir araya getiriyor. Yılda 25 milyon ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan Emaar Square Mall, Anadolu Yakası’nın ilk 4DX sineması ve Turkish Village gibi farklı yönleriyle öne çıkarken ziyaretçilerine dopdolu bir etkinlik takvimi de sunuyor.

 

28 Nisan Cuma günü kapılarını açan alışveriş merkezi ziyaretçilerine bir festival ortamı sunuyor. Ziyaretçiler, Emaar Square Mall’da, 28-29-30 Nisan’da Fransa’dan gelen ünlü şov ekibi Giant Dolls ve Dream Parade’in tüm gün süren etkinlikleriyle kendilerini rengârenk bir dünyanın içinde bulacak. Emaar Square’in koridorlarında sokak müzisyenlerinin keyifli melodileri moda severlerin alışveriş keyfini katlayacak.

 

Emaar Square Mall, dopdolu etkinlik programında çocukları da unutmuyor. ‘Mini Zone’da ücretsiz workshoplar düzenlenirken, ‘Mini Sahne’de ise birbirinden eğlenceli çocuk oyunları miniklerle buluşuyor. Atölye çalışmalarından ilki; 29 Nisan 12:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan tahta oyuncak yapımı workshop’u. Mini Sahne ise perdesini 29 Nisan Cumartesi 13:00’te ‘Çizmeli Kedi’, 30 Nisan Pazar 13:00’te ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyunu ile açıyor.

Müzikle sanat bir arada

Müziği alışveriş ve eğlence ile buluşturan Emaar Square Mall bir ay boyunca birbirinden önemli sanatçıları da ağırlayacak. Burhan Öçal & Trakya All Stars, Bülent Ortaçgil, Özge Fışkın, Evren Can Gündüz, Fatma Turgut ve Pinhani bunlardan yalnızca birkaçı.

2 Mayıs itibariyle her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yine ücretsiz olarak Square Atelier workshoplar verecek. Dileyen ziyaretçiler öncesinde internet sitesinden yapacakları kayıt ile ücretsiz olarak ‘Mum Atölyesi’, ‘Analog Fotoğrafçılık ve Lomography’, ‘Terrarium Atölyesi’, ‘Smoothie Bowl Atölyesi’ gibi atölyelere katılım sağlayıp becerilerini geliştirebilecek.

Emaar Square Mall mayıs ayında sıra dışı bir sergiye de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul My (Neon) Love isimli sergide, Burcu Esmersoy, Arzu Kaprol, Didem Soydan, Ece Sükan, Joana Kohen, Koray Birand, Zeynep Tosun ve Onur Baştürk’ün İstanbul’u neon ışıklarla anlattığı eserler 11 Mayıs - 7 Temmuz 2017 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Hafta sonunu dolu dolu geçirmek isteyen her yaştan kişi, Emaar Square Mall’daki workshop ve etkinliklere davetli! Eğlencenin her hali Emaar Square Mall’da ziyaretçilerini bekliyor…

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ