Crate and Barrel’ın Yaz Evi konseptli ürünleri ile sahil esintilerini evinize taşıyın

15 Nisan 2016

Crate and Barrel’ın mavi ve yeşil tonlardaki ürünleri ile sofralarda deniz havası esiyor

Crate and Barrel’ın “Yaz Evi” konseptli ürünleri ile sahil esintilerini evinize taşıyın

İstanbul, Nisan 2016 – Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, mavi ve yeşilin tüm tonlarını ile sahil ve deniz esintilerini evlerinize getiriyor.

 

Denizin altındaki olağanüstü renklerden oluşan sofralar

Crate and Barrel’ın mavinin tüm tonlarını yansıtan ürünleri ile bu yaz sofralarda deniz havası esiyor. Derin deniz mavisi dalgalarıyla şık bir seçenek sunan Baltic serisi, tek başına bir sofra dekoruna imza atabileceği gibi, başka yemek takımlarıyla birlikte de kullanılarak masaları kobalt mavisi rengi ile canlandırıyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan balıksırtı desenli ve okyanus dalgalarından ilham alınarak tasarlanan Amerikan servisi alternatifleri, deniz mavisi yemek takımlarınızla birlikte masalarınızın dekorasyonunu tamamlıyor.

 

Sofralara deniz havasını getiren Crate and Barrel, masalarınızın görsel bir şölene dönüşmesi için ise yeşil, lacivert ve mavinin çeşitli tonlarını barındıran kumaş peçeteleri, runnerlar ve balık desenli yemek takımlarını misafirlerinizin beğenisine sunuyor. Crate and Barrel, sofralarda fark yaratmak için ise beyaz ve mavi tonlarının mükemmel uyumunu yakalayarak kontrast oluşturmanızı öneriyor.

 

Sahil esintilerinin hissedildiği evler

Yaz mevsimi denildiğinde ilk akla gelen denizi ve ferahlık veren kokusunu, evin her köşesine taşımak Crate and Barrel ile çok kolay! Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesindeki ışıltılı vazolar, neşe dolu mumlukları, denizlerin altındaki renkleri yansıtan yastık ve kanepe örtüleri ile evinizde sahil esintileri hissedilecek.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ