COLUMBIA KIŞA ÖZEL KAMPANYALARI İLE İÇİNİZİ ISITACAK

17 Ocak 2017

COLUMBIA KIŞA ÖZEL KAMPANYALARI İLE İÇİNİZİ ISITACAK

Devrim yaratan teknolojileri şık tasarımlarla birleştirerek outdoor ve spor giyime yeni bir soluk kazandıran Columbia’da kış kampanyaları tüm hızıyla başladı.

17-27 Ocak tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerli; mont, pantolon ve ayakkabı kategorilerinde 2 ürün alımında %25, 3 ürün alımında ise %35 indirim fırsatı sunuyor. Markanın üstün teknolojili ayakkabılarını tekstil kategorisinde bir ürün ile birleştiren moda severler ise ayakkabıda %30 indirim fırsatı kazanıyor.

 

Columbia hem outdoor hem de şehir hayatına mükemmel uyum sağlayan geniş ürün yelpazesiyle kaçırılmayacak kış fırsatları sunuyor. Soğuklar devam ederken 17-27 Ocak tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerli; mont, pantolon ve ayakkabı kategorilerinde 2 ürün alımında %25, 3 ürün alımında ise %35 indirim fırsatı sunuyor.

Markanın üstün teknolojili ayakkabılarını tekstil kategorisinde bir ürün ile birleştiren moda severler ise ayakkabıda %30 indirim fırsatı kazanıyor. Columbia’nın benzersiz teknolojileri ve şık tasarımlarıyla ile fark yaratan Kış koleksiyonu özel kampanyalar ile macera severleri bekliyor.

Kışın sert soğuklarına karşı kalkanınız olacak Columbia ürünlere çok özel fırsatlar ile Columbia mağazalarından ve  columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ