Brooks Brothers’dan Yeni Nesil Bayram Stilleri

21 Haziran 2017

Brooks Brothers’dan Yeni Nesil Bayram Stilleri

İki yüz yıllık moda ve stil tecrübesini hem gençlerin, hem yetişkinlerin hem de küçüklerin stiline yansıtan Brooks Brothers, yeni nesil bayram stillerini belirliyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları ile zamansız stillere imzasını atan Brooks Brothers, 200 yıllık moda ve stil mirasını yeni nesillere aktarıyor. Hem sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenler hem de gelenek haline gelen bayram şıklığını taşımak isteyenler modern ve zamansız Brooks Brothers koleksiyonları ile buluşuyor.

Casual ve smart tasarımlarıyla erkek modasına dair geniş seçenekler sunan Brooks Brothers, ütü istemeyen non-iron gömlekleri ile hem bayram hediyesi almak isteyenler için hem de şık bir bayram stili için seçenek oluşturuyor. Yaz aylarına denk gelen bayram günlerinde rahat bir stil tercih edenler için ise casual giyimin en güçlü tasarımları arasında yer alan Brooks Brothers logolu, polo yaka t-shirtler 25 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Kadınlar için modern ve zamansız bir yaz koleksiyonu sunan Brooks Brothers’ın floral desenli tasarımları ve tiril elbiseleri bayramda zarif bir stil oluşturmak isteyenler için ön plana çıkıyor.

2017 Yaz Çocuk koleksiyonunu rengarenk tasarımlarla donatan Brooks Brothers, küçük beyefendiler için hazırladığı marin detaylı şortları, küçük hanım efendiler için tasarladığı rengarenk etek-bluz takımları ve renkli elbiseleri ile de yeni nesil bayram şıklığına vurgu yapıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ