Brooks Brothers 2017 Sonbahar Erkek Koleksiyonu Sofistike ve Şık Tasarımlar Sunuyor

09 Ağustos 2017

Brooks Brothers 2017 Sonbahar Erkek Koleksiyonu Sofistike ve Şık Tasarımlar Sunuyor

İki yüz yıla yayılan moda ve stil tecrübesini her sezona yeni bir yorumla aktaran Brooks Brothers, yeni sezonda centilmenlerin ruhuna dokunmaya devam ediyor. Brooks Brothers 2017 Sonbahar Koleksiyonu teknoloji, kalite ve zanaatkarlığı geleneksellikle birleştirdiği tasarımlar ile sofistike ve şık bir görünüm yaratıyor.

İki yüz yıldır centilmenlerin imza markası olan Brooks Brothers, 2017 Sonbahar Koleksiyonu’nda geleneksel stil mirasını teknoloji, kalite ve zanaatkarlıkla bir araya getiriyor. Yeni lüksün giyimde rahatlık olarak yorumlandığı sezon tasarımlarında, yeni dikiş teknikleri de dikkat çekiyor.

Dünya modasının yeni mottosu olarak kabul edilen ‘Şimdi Giy’ ruhunun klasik kırmızı, beyaz ve mavi tonlarındaki renk paletleriyle tasarımlara uyarlandığı koleksiyonda, sonbahar mevsiminin değişen renk tonları bordo, koyu yeşil ve hardal renkleri de ön plana çıkıyor.

Brooks Brothers 2017 Sonbahar Erkek Koleksiyonu’ndaki vintage bomber ceketerler, bakımı kolay İtalyan merino yünü süveterler, supima pamuğundan üretilen spor gömlekler, ikonikleşmiş dokuma düz renkli ve çizgili pololar ve gingham desenli dokuma gömlekler sezonun anahtar parçaları arasında yer alırken centilmen şıklığın çizgisi yeni sezon tasarımlarıyla güçleniyor.

Göz alıcı mavi tondaki takım elbisenin yanı sıra gri dokuma ve ikonikleşmiş çizgili rep kravatın da sofistike ve şık bir tarzı oluşturduğu koleksiyonda Brooks Brothers erkekleri için geniş stil seçenekleri bulunuyor. Spor ceketlerde tercih edilen yumuşak ve hafif kumaşların kullanım rahatlığına vurgu yaptığı koleksiyon, kaz ayağı, baklava ve damalı gibi cesur geometrik desenli ceketleri de sezona sunuyor.

İkonikleşmiş Amerika üretimi Original Polo® Button-Down Oxford gömleklerinin de sezonun trendi damalı desen ve Brooks Brothers imzası taşıyan ekose desenlerle yenilendiği Brooks Brothers 2017 Sonbahar Erkek Koleksiyonu tüm Brooks Brothers mağazalarında satışa sunuluyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ