Brooks Brothers 2017 İlkbahar Koleksiyonunu

17 Mart 2017

Zac Posen dokunuşları dikkat çekiyor

Brooks Brothers Kreatif Direktörü Zac Posen’ın, Fotoğrafçı Melvin Sokolsky’nin New York sokaklarında çektiği paloroid fotoğraflarından ilham alarak hazırladığı ilkbahar kadın koleksiyonu 200 yıla yayılan stil mirasını flörtöz ve sofistike parçalarla günümüze uyarlıyor.

Yeni dikim tarzlarının geleneksel kumaşlarla buluşturulduğu 2017 İlkbahar Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu; ekose, flannel(pazen), tüvit ve baskılı kumaşları feminen etek, ceket ve pantolon tasarımlarıyla buluştururken çiçek desenli elbiseler Viktoryan dönemin asil moda ruhunu günümüze taşıyor.

Klasik moda tarzının günlük şıklık ve iş stiline uyarlaması olan koleksiyon, modern Brooks Brothers kadınının günlük hayatında çok yönlü kullanabileceği rahat parçaları ön plana çıkarırken iş stilinde şık ve elegan bir duruş sergiliyor. Floral desenlerin gömlek ve elbiselerde başrolü üstlendiği 2017 İlkbahar Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu’nda farklı örgü dokularından oluşturulan küçük siyah elbiseler ve sezon mevsimine uygun süveterler ön plana çıkıyor.

Yeni sezonda zengin aksesuar seçeneği

Modanın tamamlayıcı niteliğini taşıyan aksesuarları geniş seçeneklerle sunan 2017 Brooks Brothers İlkbahar Kadın Koleksiyonu; klasik, omuz ve el çantası modellerinin yanı sıra clutch modeller ile de bahar sezonuna şıklık katıyor. Çeşitli fular desenleriyle sezona zenginlik kazandıran koleksiyonda yer alan ayakkabı modelleri ise dolgu topuktan bilekten bağlı modellere kadar rugan ve piton derisi alternatifleriyle sezonda yer alıyor.

Modern çizgileriyle yeni marin trendi

Bahar ile birlikte etkili olmaya başlayan marin trendini modern çizgilerle yorumlayan Brooks Brothers 2017 İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda açık mavi spor gömlek üzerine çok renkli yatay çizgili örgü koton süveter, mavi koton chino pantolon, lacivert Oxford spor gömlekler ve halat örgü süveterler ön plana çıkıyor. Günlük giyim ve iş stilinizde rahatça kullanabileceğiniz şık ve kaliteli tasarımlardan oluşan koleksiyonda imza parçaları arasında; gri-beyaz çizgili şal hırka, koton ve keten karışımı gömlek modelleri, koton dış yüzeye sahip ceketler ile parlak renklerde yeni desenli şort ve pantolonlar yer alıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ