BOYNER'DE YAZI SERİNLETEN KOLEKSİYONLARDA İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR

03 Ağustos 2016

Dünya markalarını bir araya getiren Boyner, indirimlerle yaz alışverişini keyifli kılmaya devam ediyor. Yılın en dinamik mevsimi, Boyner'in yepyeni ve eğlenceli tasarımlarıyla renklenirken, yaz boyu devam eden indirimlerle alışveriş severlere gardolaplarını baştan yenileme fırsatı veriyor.

 

Yeniliklere Doğru Yelken Açın

Geçmişten ilham alan çarpıcı desenlerin bohem püsküllü pareolarla buluşması... Sıcak ve parlak renklerin yüksek enerjisini dengeleyen toprak tonlarıyla vazgeçilmez beyazın güçlü birlikteliği... Boyner sunduğu koleksiyonlarla, yaz rehavetine yer bırakmadan sıcak günlerin dinamizmini sezon boyunca stilinize taşıyor. Rengarenk eğlenceli bikiniler, mayolar, gözlükler, modern hasır şapkalar, farklı tarzlarda terlikler, uçuşan elbiseler ve daha fazlası... Tek yapmanız gereken kendinizi ferah, dinamik ve yepyeni bir başlangıcın rüzgârına bırakmak.

 

Yaz Gecesi Rüyası

Havanın ısınmasıyla katılacağınız davet sayısı da anında artıyor. Düğün ya da açık havada gerçekleşen davetler için kıyafet seçmek sizin için zorsa sezon trendleri kurtarıcınız olabilir. House Of Camellia koleksiyonunda bolca yer alan klasik dantel elbiseler veya iki parçalı kıyafetler yine başrolde. Modern ve elegan bir görünüm için ise kombinlerinizi Dune London çanta ve ayakkabıları ile tamamlayabilirsiniz.

Erkekler için konfor ön planda. Rahatlığı en stilize şekilde elde etmeniz için bermuda şortlar, baskılı ya da polo yaka tişörtler ve sneakerlar emrinizde.

 

Boyner Fresh Esintisi

Farklı tarzları kombinlemeyi, renkleri ve özgürlüğü stiline yansıtmayı sevenlerin tutkusu haline gelen Boyner Fresh koleksiyonları, indirimli özel parçalarla tüm moda severleri alışverişe davet ediyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ