Banyolara BOYNER EVDE dokunuşu

28 Kasım 2017

Banyolara BOYNER EVDE dokunuşu

Evlerin en özel yaşam alanları banyolar günümüzde, alışagelmiş sade görünümlerinin ötesinde daha çok kişisel detayların öne çıktığı, stil sahibi aksesuarlarıyla evin en az diğer bölümleri kadar dikkat çeken iddialı mekanlar haline geldi. Dekorasyon tutkunlarına mekanları güzelleştirecek yüzlerce farklı seçenek sunan Boyner Evde, tüm detaylarını düşünerek hazırladığı koleksiyonuyla banyolara da zarafet ve şıklık vadediyor.

Boyner Evde’nin farklı zevklere hitap eden zengin banyo koleksiyonunda yüzde yüz pamuklu el havlularından farklı renklerde paspaslara, yumuşak dokulu bornoz takımlarından sabunluk ve diş fırçalık setleri ile aksesuarlara birçok farklı seçenek yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan Boyner Evde ve Sarev marka havlu ve bornozlar şık tasarımlarının yanı sıra kaliteli dokusu ve suyu yüzde yüz emme özelliği ile dikkat çekiyor. Seramik, mermer ve cam sabunluk ve diş fırçalıkları banyolara ayrı bir renk ve şıklık katarken, farklı boyutlardaki sepetler bu şıklığı tamamlayan aksesuarlar olarak öne çıkıyor. Dekorasyon meraklıları banyolarının görünümünü, Boyner Evde koleksiyonunda yer alan farklı kokulardaki mumlar ve mumluklarla tamamlamayı unutmuyor.

Yeni evlenen, evini yenileyen ve hediye almak isteyenlerin adresi Boyner Evde; uygun fiyatları, cazip kampanyaları, sürekli yenilenen ürünleri ile müşterilerini keyifli bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Boyner Evde’nin yer aldığı Boyner Mağazaları: Ankara Panora; Antalya / Migros, Agora ve Shemall; Bursa Zafer Plaza; İstanbul/Brandium, Capitol, Cevahir, Forum Marmara, İstinyePark, Mall of İstanbul, Akbatı, Nautilus;

İzmir/Balçova Kipa, Çiğli Kipa, YKM İzmir; İzmit 41 Burda, Muğla Bodrum Midtown.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ