Baharı karşılarken hem rahat hem şık

04 Mart 2017

Dockers®’ın en yeni modellerinden Alpha Mist Washed pantolonlar, özel üretim tekniğinin sağladığı özgün görünümleri ve bahara yakışan renkleriyle tam da tarzını ortaya koymak isteyenlere göre. Dockers® erkekleri hafif ve streç kumaşlarla hazırlanan bu yeni pantolonlarla, sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar süren uzun ve yoğun gün boyunca her an şık ve rahat hissediyor.

Günümüzde iş ve özel hayat hiç olmadığı kadar iç içe geçti. Eskiden yalnızca Cuma günlerine özgü olan ‘Casual Friday’ konsepti artık pek çok işyerinde standart giyim kodu haline geldi. Bu erkeklerin tarzlarını daha özgür şekilde ifade etmesini sağlasa da, dikkat edilmesi gereken yeni bir duruma da işaret ediyor. Erkeklerin sabahki yatırımcı toplantısından, çocuğunun karne törenine, arkadaşlarla buluşmadan akşamki aile yemeğine kadar her adımında onları şık ve rahat hissettirecek tercihler yapması gerekiyor.

Dockers®’ın en yeni modellerinden Alpha Mist Washed, tüm bu yolculukta erkeklerin kişisel stilini ortaya koyabilmesine imkan tanıyor. Üretim sonrasında yıkama işlemi yapılan bu pantolonların her biri kendine has bir görünüme sahip. Evde bir kez yıkandıktan sonra ise, daha da özgün hale geliyor. Erkeklerin tek yapması gereken ise, Dockers®’ın bahara yakışan yepyeni renklerinden bir tanesini seçmek!

Karanlık ve soğuk kış günlerinin geride kaldığı, öğle yemeklerinden iş toplantılarına, buluşmaların dış mekanlara taşındığı bugünlerde Dockers® erkekleri ısınan günleri en rahat ve şık şekilde karşılıyor. Hafif ve streç kumaşlara sahip Alpha Mist Washed sayesinde, yaz tatilini planlamaktan başka kafaya takacak herhangi bir problem kalmıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ