Özdilek Park Antalya /Shopping Mall

Fabrikalar Mh Fikri Erten Cd Kepez ANTALYA

Tel: 0 242 334 33 99

Özdilek Park Antalya /Shopping Mall

Servis Bilgisi Yok Cinetime: 0242 344 90 00 Otopark Bilgisi Yok Vale Bilgisi Yok
Bu AVM’de ETKİNLİK Olunca Haber Ver...

Özdilekpark Antalya, Türkiye'nin en önemli kültür  turizm merkezi ve ülkenin yurtdışına bakan bir yüzü olan Antalya'nın gelişmiş alışveriş ve kültür kompleksi ihtiyacını karşılayacak şekilde  tasarlanmıştır.

2009 yılında ziyaretçilerine kapılarını açan Özdilekpark Avm, kurulduğu günden bugüne Antalya'da en keyifli alışverişin adresi olmaya devam etmektedir.

38.752 metrekare kiralanabilir alanda 114 işletme ve yüzlerce marka ile ziyaretçilerine hizmet veren ÖzdilekPark AVM iki kat kapalı otopark, dört kat alışveriş ve eğlence merkezi olarak tasarlanmıştır. Aydınlığı, ferahlığı güvenlik ve rahatlığı ön plana çıkan mimari özellikler benimsenmiştir.

Marka karması ile şehrin en alternatifli alışveriş merkezi olmasının yanı sıra içinde yer alan hipermarketi, şehrin en büyük yapı marketi, elektronik market, departman store  ve popüler markalardan oluşan zengin mağaza karması vardır.

Özdilek Park Antalya /Shopping Mall'da Bulunan ATM'ler
Özdilek Park Antalya /Shopping Mall'ı Nasıl Buldunuz?
Sizde Bir AvmGezgini Olarak Puanlamaya Katılabilirsiniz.
4,2
Ziyaretçi Yorumları
fadime
"SElamlar!Başarmak yükselmek istryene herşeyin hayırlısını güzelini isteyene"Allah! daha daha çok başarı versin aminn inşaallah Selamlar Belki bizede araba çıkar Umudun hayalın bitiği yerde hayat biter gelişme biter neşe insanlık biter "Selamlar!
nermin taşdelen
ER DRY.CLEAN KURU TEMİZLEME özdilek park AVM niz bünyesinde olan vermiş olduğumuz ürünü deforma etmişler hatalarını kabul etmeyip kabaca hakaret ettiler bizde yönetime şikayette bulunduk bize çıkın dışarda görüşelim gibi üç kişi hakarette bulundular ve bizi arabamıza kadar takip edip bordo kata inip bize ters ters bakıp bunu güvenlik şefide otoparkta şahit bu olaya ve şef uyarmasına rahmen tekrar yolumuzu kesti çalışan eleman biz durmadık 18 şubat akşam üzeri oldu bu olay kamera kayıtlarını incelendiğinde net olarak ortaya çıkacak bu kayıtları sağcılığa suç duyurusunda bulunacağımızdan saklı kalıp silinmemesini tarafınıza duyuruyorum oto parka arkamızdan bizi takip etmesinin amacının iyi niyet olmadığının kayıtlarınızda açıkca görülecektir bu gibi şahısları çalıştırılmasını güvenli görmüyorum tarafınıza bildirilir gereginin yapılmasını saygılarımla arz ederim
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ