Yılın En Güzel Zamanında Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde Buluşuyoruz!

Etkinlik Tarihi: 09 Aralık - 31 Aralık 2016
9-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde moda, dekorasyon, aksesuar, teknoloji, farklı damaklara uygun lezzetler ve sanat kategorilerinde 30’un üzerinde kulübe yer alacak.
 
Power FM’in de müzik yayını ile katılacağı Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde birbirinden renkli etkinlikler, canlı müzik performansları ve gösteriler Zorlu ziyaretçilerini karşılayacak. Meydan katındaki kulübelerde 23 gün boyunca sürecek etkinlik 12.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 
Zorlu, yeni yıl süslemeleriyle fark yaratacak. Farklı alanlarda 17 sanatçı ve tasarımcının, dev yılbaşı toplarını kendi yaratıcı yaklaşımıyla yorumladığı birbirinden özel 17 enstalasyon, Zorlu’daki yeni yıl heyecanına farklı bir renk katmaya hazırlanıyor. Numerolojide güçlü başarıları temsil eden, ışığımızı, enerjimizi ve sonsuz çekim gücümüzü artıracağına inanılan 17 sayısından ilham alarak kurgulanan sergide; İngiliz fotoğrafçı Tim Bret Day, fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz, moda tasarımcısı Zeynep Tosun, Atıl Kutoglu, ışık sanatçısı Alessandra Luppi’nin yanı sıra Bubi, Mr. Thomms, Lara Kamhi, Erkut Terliksiz ve Prenses Camilla Von Hobsburg gibi isimler yer alıyor.
 
Katılımcı Markalar:  ATÖLYE 11, BEGART,  BONAISE, BRAMBUTA, CHIC TOWN DECO, D&R, ETİLER MARMARİS, GUFO JEWELRY, KING NAKED, LINENS, LOVE KNOT,
LUCKY CULTURE, MAZURA, MESELE,  MORİKUKKO,  MONJOIE, NAİF COMPANY, PAP, PEMBECİDA , POWER FM, PERFORMANS SANATLARI MERKEZİ, SABUN İSTANBUL, S’RA, SERVISXTRA, TAKIL, THE PAWTIQUE, T.EASE WEAR PROJECT, VESTEL,  ZEK DESIGN, 7ELEPHANTS.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ