Starcity Çocuk Kulübü’nde Minik Şeflerden Büyük Lezzetler

Etkinlik Tarihi: 04 Kasım - 26 Kasım 2017
Starcity Çocuk Kulübü’nde Minik Şeflerden Büyük Lezzetler
Starcity Outlet, Kasım ayı boyunca gerçekleştireceği mutfak etkinlikleriyle çocuk ziyaretçilerine şeker tadında, dolu dolu hafta sonları vadediyor. 
 
İçinde bulunduğumuz 2017 yılı boyunca çocuk ziyaretçilerini her ay farklı bir konseptle buluşturan Starcity Outlet, Kasım ayını bambaşka bir aksiyonla karşılıyor.  Starcity Outlet, 4-26 Kasım arasındaki her Cumartesi-Pazar düzenleyeceği “Çocuklar Mutfakta” etkinliği ile minikleri mutfak sanatlarına davet ederek eğlenceli olduğu kadar eğitici günlere ev sahipliği yapacak. 
 
Evlerimizdeki konforu aratmayacak sıcacık bir ambiyansta, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, ilgili günlerde 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz katılıma açık olacak. Minik Şefler, dört hafta sonu boyunca harika lezzetler yaratmanın yanı sıra neşeli tasarımlarla mutfak kaplarını renklendirecekler ve yemek yarışmalarıyla hünerlerini sergileyecekler.
 
Aşçılık ve Seramik atölyelerinin ardışık olarak uygulanacağı aktivitede, alana kurulacak mutfak dekorunda rasyonel malzemelerle pratik tarifler uygulanacak ve antik çağlardan bugüne mutfakların vazgeçilmez bir parçası olan kaplar dekore edilecek. 
 
“Çocuklar Mutfakta” etkinliği kapsamında Osmanlı ve Türk Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Alman Mutfağı, İngiliz Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Fransız ve Mısır Mutfağından çok özel tatlılar yapılacak.  Yemekte görgü kuralları, hijyen, sağlıklı beslenme, masa düzeni gibi konularda da bilgilendirilecek olan minik katılımcılar, dünya kültürleriyle buluşmanın ve mutfağın tarihiyle aydınlanmanın keyfini doyasıya yaşayacaklar.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ