Palladium Ataşehir'de Sevimli Ayıcıkları Kendin Tasarla!

Etkinlik Tarihi: 21 Ocak - 05 Şubat 2017
 Anadolu Yakası'nın en prestijli alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, yarıyıl tatilinde minik ziyaretçileri için 'Palladium Ayıcık Atölyesi' etkinliği gerçekleştiriyor. 
 
Alışveriş, lüks ve eğlenceyi Anadolu yakasında buluşturan İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden olan Palladium Ataşehir, yarıyıl tatilinde çocuklar için yaratıcılık ve heyecan dolu bir etkinlik olan “Palladium Ayıcık Atölyesi” ni gerçekleştiriyor.
 
21 Ocak-05 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek bu eğlenceli etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, kendilerini keşfedecek.
 
Yarıyıl tatili boyunca her gün Palladium Ataşehir’de ücretsiz yapılacak atölyede, çocuklar kendi peluş ayıcıklarını dolduracaklar ve kalp seromonisiyle ayıcıklarının sıcacık bir kalbi olacak. Ardından çocuklar, kendi hayal güçlerini ve zevklerini kullanarak ayıcıkları için t-shirt tasarlayıp boyayacaklar. Bu eğlenceli etkinlikte minik ziyaretçiler, tasarım becerilerini geliştirirken muhteşem bir karne hediyesinin sahibi olacaklar.
İstanbul’un yaşam küresi Palladium Ataşehir AVM’nin yarıyıl tatili etkinliğinde isteyen aileler “Engelim Olmayın Derneği” yararına Datça’da maddi durumu olmayan çocuklara vermek için ayıcık tasarlayacaklar.
 
Engelim Olmayın Derneği Hakkında
 
Datça'da yaşayan engellilerin ve bakıma muhtaç yaşlıların sorunlarına çözüm yolu bulmak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla 05.01.2015 tarihinde kurulan Engelim Olmayın Derneği kurulduğu günden beri, Datça merkezinde ve köylerinde yaşayan 200 civarı engelli ile iletişim halinde çalışmalarını sürdürüyor. Maddi durumu iyi olmayan engellilere ve yaşlılara tekerlekli sandalye, akülü araç, hasta yatağı, ev ihtiyaçları ve gıda yardımları yapılıyor.
 
Engelim Olmayın Derneği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliği ile engelleri aşmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için bir çok projeye birlikte imza atıyorlar.
Dernek, Datça Kaymakamlığı, Datça Sosyal Hizmetler Vakfı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesinin ve birçok özel işletmenin iş birliği ile engelsiz bir Datça yaratmak için çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürüyorlar.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ