Palladium Ataşehir'de Organik Yaşam Festivali Başlıyor!

Etkinlik Tarihi: 22 Mayıs - 28 Mayıs 2017
Palladium Ataşehir’de ‘Organik Yaşam Festivali’ Başlıyor!
22-28 Mayıs tarihleri arasında; organik ve doğal ürünlerin satışa sunulduğu “Organik Yaşam Festivali” Palladium Ataşehir’de başlıyor
 
 
Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir Avm, 22-28 Mayıs tarihleri arasında 'Organik Yaşam Festivali' düzenliyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünlerin sergileneceği festivalde yok yok.
 
Festival çerçevesinde; Palladium'un ana koridoruna kurulan stantlarda, ürünlerin en doğal ve tazesi, güvenilir markaların çatısı altında AVM ziyaretçilerine ulaşıyor.
 
Sebzeli organik makarna, organik et ve süt ürünleri gibi çeşit çeşit doğal ve lezzetli tatlardan ekmeklere, meyve, yemiş ile zenginleştirilmiş yulaflı granolalara, zeytinyağının ve peynirin kalbinden en leziz zeytinyağı ve peynirlere, Fethiye’nin köylerinden gelen, ana öğünlerimizi oluşturan tarhana, bulgur, erişte, köy yumurtası, tereyağı, lor peyniri gibi özlediğimiz tatlara,organik arı ürünlerinden doğal yağ ve sabun çeşitlerine, şifalı organik taşlardan leziz çaylara kadar çok geniş yelpazedeki ürün gamıyla festival süresince en doğal ürünler kaynağından evlere giriyor.
 
Festivalde yer alan markalar; Makarna Lütfen, Maki Bahçe, Moms Natural Foods, Eğriçayır Organik, Taze Mutfak, Lazika Çay, Mis Bahçe, Shima Organik, Şifalı Takılarım, Kuruçeşme Çiftliği, JD Yumurta, Moms and Pop, Maide.
 
22-28 Mayıs tarihlerindeki Organik Yaşam Festivali’nde, Palladium Ataşehir’e gelerek doğal ve taze ürünlere kaynağından ulaşın.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ