Palladium Alışveriş Merkezi Çocukları Masal Diyarına Götürüyor

Etkinlik Tarihi: 01 Ekim - 02 Ekim 2016
PALLADIUM ATAŞEHİR ÇOCUKLARI MASAL DİYARINA GÖTÜRÜYOR
 
Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 01-02 Ekim tarihlerinde “Masal Küresi” etkinliği düzenliyor.
 
Dünya klasikleri arasında yer alan Hansel ve Gretel , Rapunzel masallarına uygun temalı atölyeler, masal dinletileri, mimli masallar, ritimli masal anlatımları gibi birbirinden farklı performanslar sergilenecek.
 
Kidsnook Masal Akademi’nin danışmanlığında gerçekleşecek Palladium Ataşehir Masal Küresi etkinliklerinde çocuklar ve yetişkinler, masalların büyülü dünyasında kaybolacaklar… 
 
Palladium Ataşehir, çocuklar için hazırladığı farklı aktivitelerle hafta sonlarını eğlenceli hale getirmeye devam ediyor.
 
1 Ekim Cumartesi günü bando ve müzik eşliğinde “Masal Korteji”nin Masal Küresine giriş yapması ile başlayacak etkinliğin konukları, iki gün boyunca masallar dünyasında ağırlanacak…
 
Kortej sonrasında ana koridorda düzenlenecek Masal Küresi etkinlikleri ile minikler unutulmaz dakikalar yaşayacak. Nesilden nesile aktarılan Dünya klasik masalları arasında yer alan Hansel ve Gretel ile Rapunzel temalı atölyeler düzenlenirken, sahne üzerinde de masal dinletileri gerçekleşecek. Mim sanatı ve masal anlatımının eşsiz uyumu içerisinde gerçekleşecek Mim’li Masal anlatımlarının yanı sıra, Yaratıcı Drama, Ritim ve Müzik eşliğinde kurgulanan Ritimli Masallar da sahne üzerinde gerçekleştirilecek. Masal anlatımlarına müzik de eşlik ederken ritimle birlikte çocuklar kendilerini masal dünyasının içinde hissedecekler.
 
Gün sonunda Palladium Ataşehir adına Kidsnook Masal Akademi tarafından özel olarak çizilen ve yazılan masal kitapları da günün önemine uygun olarak AVM’nin minik ziyaretçilerine hediye edilecek.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ