Çamur'dan Sanata Yolculuk Next Level Avm'de

Etkinlik Tarihi: 05 Aralık - 11 Aralık 2016
Çamur'dan Sanata Yolculuk
 
 
Next Level Alışveriş Merkezi, Çamur’a Saygı; Seramik, Heykel ve Resim Sergisi'ni sanatseverler ile buluşturdu. Sanatseverlerin büyük ilgisi ile karşılaşan sergi, 11 Aralık'a kadar kapılarını açık tutacak.
 
Düzenlediği etkinlikler ile Başkentliler'e sanat dolu günler yaşatan Next Level, Çamur’a Saygı; Seramik, Heykel ve Resim Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor. Tüluğhan Topçak küratörlüğünde, Akademi Sanat Galeri ve Atölyesi çalışanlarının eserlerinin yer aldığı sergide; Mustafa Altıntaş, Setenay Özbek, Ekrem Kahraman, Hüseyin Bilişik ve İsmet Aksoy gibi ünlü isimlerin tabloları da sergileniyor.
 
Çamur'a Saygı Sergisi Next Level'da
 
Çamur’a Saygı; Seramik, Heykel ve Resim Sergisi hakkında bilgi veren ve serginin özünü çamurun oluşturduğunun altını çizen Galeri Sahibi Tülüğhan Topçak “Sergimizi kursuyer arkadaşlarımız ile birlikte açmanının mutluluğunu yaşıyoruz. Sergilediğimiz eserlerimiz resim, heykel ve seramikten oluşuyor ve çalışmalarımız koleksiyondaki ressamlarımızın imzasını taşıyor” dedi. Sergide görsel olan her şeyden yararlandıklarını ve çamur ile birbirinden özel eserler ortaya çıkardıklarını söyleyen Topçak “3 boyutlu heykeller, seramikler... Sanatseverleri çamurdan sanata doğru yolculuğa çıkarıyoruz” diye konuştu.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ