En Tatlı Yarı Yıl Tatili Kent Meydanı AVM'de

Etkinlik Tarihi: 21 Ocak - 29 Ocak 2017
Kent Meydanı AVM geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yıl da sömestre tatilinde çocuklar için bir dizi etkinlik hazırladı.
Okulları yarıyıl tatiline giren öğrenciler, Eker Süt Ürünleri ve Kent Meydanı AVM’nin ortak gerçekleştirdiği sömestr haftasında buluşacak. Bursa Kent Meydanı AVM’yi ziyaret eden öğrencileri birbirinden eğlenceli aktiviteler ve tatlı hediyeler bekliyor.
40 yıldır lezzet ve kalitesi ile zihinlerde yer eden Eker Süt Ürünleri ve Kent Meydanı AVM yarıyıl tatiline giren öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenliyor. 21-29 Ocak tarihleri arasında Bursa Kent Meydanı AVM -2 çarşı katında saat 15:00-19:00 saatlerinde geleceğin kahramanlarına özel oluşturulan “ Yarışma ve Şenlik Alanı”, sömestr heyecanını ikiye katlayacak.
 
Özellikle tatil günlerinde Bursalıların uğrak noktası olan Kent Meydanı AVM’de öğrencilerin yarıyıl tatilini renklendirmek için organize edilen; dart atma, engel parkuru, twister, çuval yarışı, ve halat çekme gibi birbirinden eğlenceli oyunlar, öğrencilerin tatil keyfine keyif katacak.
 
Yarışmalarda başarılı olan öğrenciler Eker sütlü tatlı ile ödüllendirilecek. Öğrenciler hem eğlenip, hem de kazandığı hediyelerin tadını çıkaracak…
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ