Forum İstanbul’da Bu Sömestir Bir Başka Geçecek!

Etkinlik Tarihi: 26 Ocak - 05 Şubat 2017
Forum İstanbul’da bu sömestir bir başka geçecek!
 
Forum İstanbul AVM, çocukların sömestir coşkusuna ortak olmak ve onların tatilde keyifli ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla muhteşem bir etkinlik düzenliyor.
 
Bu sömestir tatilinde tüm çocuklar, Forum İstanbul’da kurulacak olan Varol Yaşaroğlu imzalı, Cartoon Network Türkiye’nin ilk Türk çizgi filmi Kral Şakir’in “Uzay Macerası” alanına konuk olacak.
 
Zengin marka karması ve birbirinden özel eğlence alanlarıyla Türkiye’nin en büyüğü, Avrupa’nın ise en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum İstanbul, bu sömestirde de çocuklara özel çok eğlenceli ve öğretici bir etkinlik sunuyor.
 
Forum İstanbul; 26 Ocak – 5 Şubat 2017 tarihleri arasında her gün Varol Yaşaroğlu imzalı, Grafi2000 tarafından yapılmış olan Kral Şakir’i çocuklarla buluşturuyor. Sömestir neşesini yaşayacak olan çocuklar, Kral Şakir’e özel kurgulanan “Uzay Macerası” isimli etkinlik alanında; yerçekimsiz ortamı, Kral Şakir ve Fil Necati ile birlikte sanal gerçeklik deneyimini, kinect teknolojisi ile yeni koreografi ve dans figürlerini öğrenme fırsatı yakalayacak.
 
Bununla birlikte çocuklara özel dizayn edilen atölyeye katılan tüm çocuklar, kendi gezegenlerini yaparak etkinlik boyunca çalışmalarını panoda sergilerken, yaratıcılıklarını kullanarak geçici tattoolar da yapabilecekler. Forum İstanbul, çizgi film izlemeye doyamayan çocukları da düşünerek Kral Şakir’in en sevilen bölümlerini dev ekranlarda çocuklarla buluşturacak.
 
Forum İstanbul, Kral Şakir “Uzay Macerası” etkinliğinin yanısıra bünyesinde bulunan, binlerce deniz canlısını çocuklarla buluşturan SEA LIFE Akvaryum, eşi görülmemiş oyuncaklarını ve dopdolu etkinlikleri bir arada sunan LEGOLAND® Discovery Centre, Fun Lab Eğlence Dünyası,
Tiox Eğlence Merkezi ve Sihirli Eller çocuk kulübü ile çocuklara dopdolu bir sömestir yaşatacak olmanın heyecanını yaşıyor.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ