Forum Çamlık Bir Saatliğine Işıklarını Azaltıyor

Etkinlik Tarihi: 25 Mart 2017
Forum Çamlık Bir Saatliğine Işıklarını Azaltıyor
 
Denizli'nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık Avm, ilki 2007 yılında gerçekleşen ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Dünya Saati – Earth Hour’ etkinliğine bu yıl da destek vermeyi sürdürüyor. Alışveriş merkezi, 25 Mart Cumartesi günü 20.30 - 21.30 saatleri arasında ışıklarını azaltacak.
 
Denizli'nin çekim merkezi Forum Çamlık, iklim değişikliğine dikkat çekmek için 2007'den bu yana her sene düzenlenen Dünya Saati – Earth Hour etkinliğine bu yıl da destek veriyor. Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak Forum Çamlık, 25 Mart Cumartesi akşamı 20.30 - 21.30 saatleri arasında tüm ışıklarını bir saat süreyle azaltacak.
 
Mum ışığında akustik konser 
 
Bu uygulamanın sürdürülebilir gelecek için önemli bir fark yaratabileceğine dikkat çekecek Forum Çamlık Avm ,mum ışığında elektrik olmadan akustik canlı müzik konseri ile de ziyaretçilerine keyifli bir akşam geçirme fırsatı sunacak. Söylemek istedikleri şarkıyı sosyal medya üzerinden yorum olarak paylaşacak Forum Çamlık ziyaretçileri, kurulacak sahnede şarkılarını seslendirerek geleceklerini aydınlatacak.
 
Bu yıl onbirincisi düzenlenecek etkinlik kapsamında, kentleri ve ülkeleri temsil eden ikonik yapılar başta olmak üzere binlerce binada ışıklar bir saatliğine kapatılacak. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Dünya Saati’ne 2016 yılında, Türkiye de dâhil olmak üzere, 178 ülkeden 2 milyardan fazla insan katıldı.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ