Yeni Yıl Emaar Square Mall'da Daha Güzel..

Etkinlik Tarihi: 01 Aralık - 31 Aralık 2017
Yeni yıl kutlamaları Emaar Square Mall’da başladı
 
Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, 2018 yılına girmek için geri sayıma başladı. Yeni yıla hazırlanan Emaar Square Mall’da Aralık ayı boyunca düzenlediği birbirinden güzel ve ilginç etkinlikler ile ziyaretçilerini bekliyor.
 
09 Aralık 2017 tarihinde Ceza konserini takiben 17 Aralık tarihinde Kalben, 22 Aralık’ta Kenan Doğulu konseri yapılacak.
 
Aynı zamanda 22-24 Aralık tarihleri arasında Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri ile avantajlı yılbaşı alışverişi ziyaretçiler bekliyor.
 
Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, yeni yıl hazırlıklarına şimdiden başladı. Özel ışıklandırmalar ile ışıl ışıl bir yılbaşına hazırlanan Emaar Square Mall, Aralık ayı boyunca mini konserlere ev sahipliği yapacak. Ayrıca yine tüm ay boyunca sosyal medya üzerinden hediye avı etkinliğine imza atacak Emaar Square Mall’un sosyal medya hesaplarını takip edenler yeni yıla özel hediyeler kazanacaklar.
 
Emaar Square Mall’un yeni yıl etkinlikleri kapsamında 3 ve 9 Aralık tarihlerinde yeni yıl korteji ile keyifli bir alışverişin yanı sıra eğlenceli anlar da yaşayacak ziyaretçiler için ay boyunca; kar küresi yapma, yeni yıl takvimi hazırlama, kapı süsleri, kış mumları ve yeni yıl dilek kurabiyeleri atölyeleri gerçekleştirilecek.
 
09 Aralık 2017 tarihinde Rap müziğinin ünlü ismi Ceza’nın yanı sıra 17 Aralık tarihinde Kalben, 22 Aralık’ta Kenan Doğulu sevenleriyle buluşacak.
 
Emaar Square Mall yeni yıl etkinlikleri kapsamında ayrıca, 8 – 10 Aralık tarihleri arasında sanal gerçeklik gözlüğü ile 3 boyutlu resimler yapmaya imkan tanıyan Google Tilt Brush kullanarak ziyaretçiler, kendi yaptıkları yeni yıl kartlarını hazırlayabilecek.
 
Yılbaşı kutlamalarını heyecanla bekleyen çocukları da unutmayan Emaar Square Mall, 15-17 Aralık tarihlerinde ise Cartoon Network Kış Festivali ile çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirecek. Öte yandan ay boyunca balondan eğlenceli oyuncaklar yapma ve yüz boyama etkinlikleri çocukların da Emaar Square Mall’da güzel ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.
 
Emaar Square Mall’un yeni yıl etkinlikleri kapsamında sabırsızlık ile beklenen en önemli etkinliği ise 22-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri olacak. Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri ile Emaar Square Mall ziyaretçileri yılbaşı alışverişlerini özel avantajlar ile yapacak. AVM içerisinde ücretsiz hediye paketi hizmeti de, sevdiklerine yeni yıl hediyesi alanlar ücretsiz hediye paketleri ile hediyelerini paketleyerek büyük bir zahmetten kurtulacak.
 
Yeni yıl alışverişi için Emaar Square Mall’a gelen ziyaretçiler, Aralık ayı boyunca Galleries Lafayette’in gerçekleştireceği Fransız brunch’ı ile lezzetli bir geç kahvaltı eşliğinde alışverişlerini yapabilecek. Ziyaretçiler ayrıca İstanbul Lezzet Festivali kapsamında Emaar Square Mall’da yer alan mobil restoranları ve her hafta sonu meraklıları kendine çekecek Sokak Lezzetleri Festivalini de gezerek, şehrin en güzel sokak lezzetlerini tatma fırsatını yakalayacak.
 
Yeni yıl Emaar Square Mall'da daha güzel! 
 
Lezzet Festivali
28 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek lezzet festivali için Giriş katında yer alan etkinlik alanı sizi bekliyor. 
 
Atlıkarınca: 1-31 Aralık
Çocukluğunuza dokunan atlıkarınca G katında sizinle
 
Canlı Müzik: 1-31 Aralık
Aralık ayı boyunca jazz tınıları Emaar Square Mall'u saracak. 
 
Hediye Avı: 1-31 Aralık
Aralık ayı boyunca hediye avı için Emaar Square Mall Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın. 
 
Dijital Kartpostal Tasarlama: 8-9 Aralık
Google Tilt Brush ile dijital yılbaşı kartpostalınızı kendiniz tasarlayın ve sevdiklerinize gönderin. 
 
Cartoon Network Kış Festivali: 16-24 Aralık
Minikler için eğlenceli oyun ve sanal gerçeklik alanı Cartoon Network oyun alanında. 
 
Hediye Paketleme Atölyesi: 15-31 Aralık
Sevdikleriniz için aldığınız hediyeleri şık paketlerle sunmak için hediye paketleme atölyelerine katılabilirsiniz. 
 
ZUBİZU Alışveriş Günleri: 22-24 Aralık
22-24 Aralık tarihleri arasında ZUBİZU alışveriş günleri sizi bekliyor. 
 
Eğlenceli Gösteriler
Aralık ayı boyunca eğlenceli gösteriler Emaar Square Mall'da. 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ