Çocukluğumdaki Yaz” Sergisi Emaar Square Mall’da

Etkinlik Tarihi: 22 Ağustos - 31 Ekim 2017
“ÇOCUKLUĞUMDAKİ YAZ” SERGİSİ
 
EMAAR SQUARE MALL’DA
 
Ziyaretçilerini, çocukluk anılarındaki yazlara doğru zaman yolculuğuna çıkarmayı amaçlayan “My Childhood in Summer/Çocukluğumdaki Yaz” sergisi Emaar Square Mall’da 22 Ağustos Tarihinde Açılıyor.
 
İstanbul moda, gastronomi ve eğlence dünyasının ‘en’lerini buluşturan Emaar Square Mall, yepyeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. ‘My Childhood in Summer” (Çocukluğumdaki Yaz) isimli sergi, çocukluk ve yaz konsepti ile 8 ünlü ismin Emaar Square Mall için tasarladığı eserlerini bir araya getiriyor.
 
22 Ağustos tarihinde Emaar Square Mall’da açılacak sergide, Derin Mermerci, Elvin Levinler, Nevşin Mengü, Pınar Sabancı, Şirin Ediger, Tuba Ünsal, Umut Eker ve Yağmur Kızılok’un yaz aylarında çekilen çocukluk fotoğrafları, özel enstalasyonları, video çalışmaları ve hatta heykelleriyle ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkarıyor. Eserler arasında en dikkat çeken Şirin Ediger’in çocukluğundaki yatak odası olurken, Umut Eker’in çocukluğunda yaşadığı evin oturma odası da ziyaretçileri kendi çocukluklarına götürecek. “My Childhood in Summer” sergisinde ayrıca ziyaretçiler de interaktif etkinlikler ile katkıda bulunacak.
 
Bir yetişkin olduğunuzu unutup yeniden çocukluğunuza dönmek ve ünlülerin çocukluk anılarını deneyimlemek isteyenler “My Childhood in Summer” sergisi 31 Ekim tarihine kadar Emaar Square Mall Sanat Galerisi’nde ücretsiz ziyaret edebilir.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ