'Ahşaptan Oyuncaklar, Kalmasın Oyuncaksız Çocuklar' Geppetto Usta’nın Atölyesi'İçerenköy Carrefour Avm'de

Etkinlik Tarihi: 02 Aralık - 18 Aralık 2016
'Ahşaptan Oyuncaklar, Kalmasın Oyuncaksız Çocuklar' sloganı ile hayata geçirilecek “Geppetto Usta’nın Atölyesi” projesinde, Geppetto Usta ile birlikte ziyaretçiler el becerilerini kullanarak ahşap oyuncaklar tasarlayacaklar.
 
2 – 18 Aralık tarihleri arasında CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek projede üretilen ahşap oyuncaklar ve objeler, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanarak; oyuncaksız büyüyen birçok çocuğu oyuncak sahibi yapacak.
 
CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.
2 – 18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek “Ahşaptan Oyuncaklar, Kalmasın Oyuncaksız Çocuklar” sloganı ile yaramaz çocuk olarak aklımızda kalan Pinokyo'ya hayat veren “Geppetto Usta’nın Atölyesi” tüm ziyaretçilere ahşaptan oyuncak yapma imkânı sunacak.
 
Her gün 12:00 – 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek Geppetto Usta'nın atölyesinde, alanında uzman ahşap oyma ustası, AVM ziyaretçilerine proje alanında ahşaptan objeler yapabilmeleri için yardımcı olacak. Herkesin ücretsiz olarak katılabileceği atölyede yapılan oyuncaklar ve objeler, atölye önünde oyuncakları yapan ziyaretçilerin isimleriyle birlikte sergilenecek. Atölyede oyuncak yapan ziyaretçiler, yaptıkları oyuncaklardan 1 tanesini isterseler ücretsiz olarak alabilecek ya da kendi isimleriyle birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayabilecekler.
 
Proje sonucunda ziyaretçilerin ve Geppetto Usta'nın yaptığı tüm ahşap oyuncaklar ve objeler, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanarak; oyuncaksız büyüyen birçok çocuğu oyuncak sahibi yapacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ