Capacity'den Çocuklara Yarı Yıl Coşkusu

Etkinlik Tarihi: 07 Ocak - 05 Şubat 2017
CAPACITY’DE ÇOCUKLARA YARI YIL COŞKUSU
 
Bakırköy’ün yaşam merkezi Capacity, Ocak ayı boyunca küçük konuklarına özel, farklı farklı ama çok eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Sömestr döneminde ise her gün yaratıcı atölyelerle yarı yıl tatilini renklendirecek.
Alışveriş ve yaşam merkezi Capacity, Ocak ayında küçük konuklarını mutlu edecek yoğun bir etkinlik programı hazırladı.
 
Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ocak ayı boyunca her hafta sonu , 14:00 – 18:00 saatleri arasında düzenlenecek atölyelere minik misafirlerini bekliyor. Çocuklar mozaik yapımı, tuval boyama, 3 boyutlu puzzle yapımı gibi atölyelerle yeteneklerini konuşturacak.
 
Capacity Alışveriş Merkezi'nin 23 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen sömestr etkinlikleri kapsamında ise her gün yaratıcı atölyeler yer alıyor. Çocuklar, tatil süresince bu tasarım atölyelerinde hem yeteneklerini geliştirme hem de sosyalleşme şansı bulacaklar.
 
 
CAPACITY OCAK ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 
Tuval Boyama Atölyesi - 7-8 Ocak,
Mozaik Atölyesi – 14- 15 Ocak,
3D Puzzle Atölyesi – 21 -22 Ocak
Sömestr Yaratıcı Atölyeleri – 23 Ocak - 5 Şubat (her gün)
 
Ayrıca, 14 Ocak tarihinden itibaren Ocak ayı sonuna kadar her haftasonu alışveriş merkezinin B1 zemin katına kurulan "Satranç Alanı"nda dileyen misafirler eğitmenler gözetiminde satranç oynabilecek, sevdikleri ile satranç müsabakaları düzenleyebilecek ve Capacity Alışveriş Merkezi'nin her yıl Mayıs ve Kasım aylarında geleneksel olarak düzenlediği satranç turnuvasına hazırlanabilecekler.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ