Ağustos Ayında Çocuklarla En Eğlenceli Etkinlikler Her Hafta Sonu Capacity'de

Etkinlik Tarihi: 06 Ağustos - 30 Ağustos 2016
Çocuklar için yaz tatili, Capacity’de eğlence dolu etkinliklerle güzelleşiyor
 
Yaz tatilinini doyasıya yaşamak isteyen çocuklar ve aileleri, 7’den 70’e her kesime hitap eden etkinlikler ile ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin keyif ve eğlence dolu hafta sonu aktiviteleriyle adeta serin sulara yelken açıyor.
 
Çocuklar, Capacity’de Ağustos ayı boyunca, her Cumartesi günü yaratıcılıklarını geliştiren atölye çalışmalarına katılarak becerilerini geliştirme imkanı bulurken, Pazar günleri ise eğlenceli sahne gösterileriyle kahkaha dolu anların başrol oyuncusu olacaklar.
 
Hafta sonu etkinliklerine yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı şerefine aynı gün 14.00- 16.45 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Strafordan Türkiye Haritası Yapımı’ Atölyesi’ne katılan çocuklar, bu anlamlı bayramın coşku dolu havasını birlikte soluyacaklar. Gün boyunca tüm ziyaretçilerine Türk Bayrağı hediye edecek olan Capacity, sadece çocuklara değil büyük, küçük tüm ziyaretçilerine bayramın coşkusunu yaşatacak.
 
Tüm çocukları ve ailelerini, Ağustos ayında, her hafta sonu saat 14.00- 16.45 arasında gerçekleşecek programlarımız için Capacity’ye davet ediyoruz.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ