Beylikdüzü Migros Avmde El Sanatları Atölyesi

Etkinlik Tarihi: 01 Ocak - 28 Şubat 2017
Beylikdüzü Migros Avmde El Sanatları Atölyesi,
Hafta içi hergün 10:00 - 17:00 arası
 
Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri ilçemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen, çevre kurum ve kuruluşlarla işbirliğine açık, problem değil çözüm üreten bir kurum, değişen ve gelişen şartları doğrultusunda İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve isteklerine cevap verebilmek için gerekli araştırma, geliştirme ve işbirliği çalışmaları yapma anlayışına sahip bir yaygın eğitim hizmeti vermektir.
 
Hüsn-i Hat :Nesih, sülüs, talik ve divani gibi İslam yazılarından birini veya birkaçını meşk usulü ile öğrenme ve bu yazıları temel seviyede güzel yazma bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programıdır.
 
Tel Ve Çivi İle Takı Tasarımı: Hazır halde temin edilebilen takı parçaları, ara malzemeleri, taş ve boncuklarla kişisel zevke uygun basit teknikler kullanarak, son derce pratik takılar üretebilme eğitim programıdır.
 
Dekoratif Ahşap Süsleme: Ahşap objeye uygun hazırlık yapan, ahşaba oyma, kakma, tornalama gibi teknikleri uygulama ve renklendirmesini yapma bilgi ve becerisi kazandıran eğitim programıdır.
 
Ahşap Yakma Tekniği: Ahşap veya diğer elverişli malzeme yüzeylerinin kızgın metal kalemlerle yakılarak çeşitli motiflerle bezenmesi işleminde kullanılan bir dekoratif sanat tekniği olan eğitim programıdır.
 
Dekoratif Tablo Yapımı: Geleneksel ve özgün sanatları inceleyip renk ve desen bilgileri doğrultusunda doku yorumlarıyla yüzey oluşturma tekniği olan eğitim programıdır.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ