23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu Akmerkez’de Yaşanacak!

Etkinlik Tarihi: 22 Nisan - 23 Nisan 2017
Metropolün tam ortasında şehirli insanı yerel üretim, kentsel tarım ve sürdürülebilir hayat tarzıyla buluşturmak isteyen Akmerkez Avm, “EK BİÇ YE İÇ ” iş birliği ile yepyeni bir proje hayata geçiriyor.
 
Projenin ilk misafirleri ise çocuklar olacak. 22 Nisan günü Tohum Atölyesi etkinliğiyle başlayacak olan etkinlikte çocuklar hazırladıkları tohum toplarını doğa ile buluşturarak yepyeni bir deneyim kazanacak.
 23 Nisan Pazar günü ise çocuklar Eyüboğlu Orkestrası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında vereceği konser ile doyasıya eğlenecek.
 
Baharın müjdecisi tohumlar filizleniyor
 
Çocuklara doğayla iç içe olacakları Tohum Atölyesi etkinliğini sunan Akmerkez, EK BİÇ YE İÇ ekibi ile minikleri tohumlarla tanıştıracak. Mutfağımızda sıklıkla gördüğümüz baklagillerin, meyvelerin ve sebzelerin çekirdeklerinin nasıl yeni bir hayat başlatabileceğini çocuklara öğretecek olan bu atölye çalışmasında minikler çiçek tohumları hakkında da bilgilendirecek. 22 Nisan Cumartesi günü 13:00’ten itibaren Akmerkez’de dileyen çocuklar, seçecekleri tohumlardan bir tohum topu yapacak. onları toprağa ekerken şehrin merkezinde doğayla baş başa kalmanın tadını çıkaracak.
 
Şölen tadında 23 Nisan
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı 23 Nisan Pazar günü ise minikler Eyüboğlu Korosu  ile bayramlarını doyasıya kutlama şansı bulacak. Yaklaşık 1 saat sürecek konserde 9 – 16 yaş arası öğrencilerin yer aldığı Eyüboğlu Korosu, yabancı ve Türkçe şarkılar, marşlar seslendirilecek.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ