Şirinler Akbatı'da Macera Peşinde

Etkinlik Tarihi: 22 Nisan - 30 Nisan 2017
“ŞİRİNLER: KAYIP KÖY” İLK DEFA AKBATI’DA
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şirinler,                  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında maceralarını çocuklarla paylaşmaya geliyor. Animasyon filmi “Şirinler: Kayıp Köy” ile yeniden beyaz perdedeki yerini alan Şirinler, film ile bütünleşmiş, macera dolu orman yolculuğunu sahaya taşıyan yüksek enerjili bir etkinlikle Akbatı’da hayranlarıyla buluşacak. 
Akbatı’nın küçük misafirleri 22-30 Nisan tarihleri arasında, bu yıl 50. yaşına basan Şirinler’in macerasını deneyimleme fırsatı bulabilecek. Filmin maceralı yolculuğunun alana taşınacağı etkinlikte 6 yaş ve üzeri için tırmanma ve atlama duvarlarıyla dolu bir platform kurulacak. 3-6 yaş arası Şirin severler içinse çizgi film, playstation, boyama, maske ve el becerisi atölyelerinin yer alacağı etkinlikte gün boyu müziklerle eğlenebilecekleri bir sahne de kurulacak.  Minikler, Şirinler temalı özel arka fonlarda hatıra fotoğrafı çektirebilecek ve dev şirin maketiyle doyasıya eğlenecekler.
 
Etkinlikte ayrıca çocuklar ilk kez instagram uygulaması instastory üzerinden “Şirinler Kayıp Köy Story Boyama” yarışması gerçekleştirecek. Ebeveynlerin çocuklarına eşlik edeceği “Şirinler Kayıp Köy Story Boyama” aktivitesinde, Akbatı AVYM’nin instagram hesabının story bölümünde paylaşılacak fotoğrafların ekran görüntüsünü alıp, boyayıp @akbatiavym etiketiyle paylaşanlar yarışmaya dahil olacak. Her gün saat 18:00'de story bölümünden kazananların açıklanacağı yarışmada, üç kişiye Akbatı AVYM ve Cinemaximum işbirliği ile çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.  
 
Şirinler:Kayıp Köy” etkinliğinde çocukları sürpriz hediyeler de bekliyor.  22-30 Nisan, 12.00-18.00 saatleri arasında tüm minik misafirlerin katılımına açık olan etkinlik, Akbatı zemin kat havuz önünde gerçekleşecek.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ