İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM'de

Etkinlik Tarihi: 01 Temmuz - 31 Temmuz 2016

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM'de

 

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi"Oyuncaklar Ülkesi" çocuk tiyatrosu ve "Brass Band"müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

 

Akbatı AVYM, bu sene altıncısı düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest ile alışveriş coşkusunu yaşatırken özel etkinlikleri ile de ziyaretçilerine keyifli zamanlar sunacak.

İstanbul Shopping Fest'in ilk günü Akbatı AVYM'de, özel bir bando grubu ile karşılanacak. Bando grubu, 1 Temmuz Cuma günü, Akbatı ziyaretçilerine müzik şenliği yaşatacak.

16 Temmuz Cumartesi günü 14:00'da ise küçük kız Clara'nın, dedesinin oyuncak dükkanında bulduğu eski bir kitapla sihirli bir yolculuğa çıkmasını anlatan "Oyuncaklar Ülkesiçocuk tiyatrosu, Akbatı AVYM'nin minik ziyaretçilerini eğlenceyle buluşturacak.

 

Festival kapsamında Akbatı AVYM'deki son etkinlik ise 30 Temmuz Cumartesi günü, 14:00-17:00 saatleri arasında, 8 kişilik Brass Band ekibinin müzik gösterisi olacak. Tüm etkinlikler, zemin kat havuzun önünde gerçekleşecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ